donderdag 17 februari 2011

Graphic

Na een dikke maand wachten heb ik dan eindelijk mijn H&M-bestelling binnen. Ik kreeg al een briefje van de H&M, met daarin de boodschap of ik even contact met ze op wilde nemen. Ik dacht dat het te maken zou hebben met het feit dat ik nogal laks ben in het betalen van de H&M-rekeningen. Ik was bang dat ik een uitbrander van een wildvreemde Belg (serieus, ik krijg altijd een Belgische H&M-meneer of -mevrouw aan de telefoon) zou krijgen over m'n wangedrag wat betreft betalingen. Daarom dacht ik: Ik bel gewoon niet, dan krijg ik geen problemen, en krijg ik m'n bestelling ook niet. Want hoewel het perfecte blazertje erbij zat, had ik eigenlijk niet de middelen om aan de betaling te voldoen. Maar na meerdere mailtjes met de nieuwsbrief ging het toch een beetje kriebelen. Ik bezocht de site en logde me in met één van mijn vele klantnummers (ik vergeet altijd wat m'n nummer en wachtwoord zijn, daarom moet ik elke keer een nieuw account maken wanneer ik iets bestel). Puur uit nieuwsgierigheid bekeek ik de status van mijn bestelling: Onderweg. Ik werd doorgelinkt naar de website van de TNT, waar ik met dezelfde boodschap werd verwelkomt. Ik kreeg het een beetje benauwd, want nu zou ik toch aan het verschuldigde bedrag moeten voldoen. Maar op het moment dat ik de bestelling binnen kreeg (DE blazer, een tuniekje en een bikini), waren al die zorgen voor morgen. En aangezien ik vandaag ook nog een financiële meevaller had, zie ik mijn H&M-toekomst toch rooskleurig in.

Zie hier de prachtige blazer, afgeprijsd voor maar 7 euro. En nou zou een enkeling van jullie je misschien afvragen of deze blazer je niet bekent voor komt. Het antwoord is: Ja, dat klopt. Ik heb dezelfde blazer met een grafische groene stippen-print. Maar neem maar van mij aan: Het is eerder uitzondering dan regel als er bij mij maar één kledingstuk van dezelfde soort in mijn kledingkast ligt. Ik heb, na een ruwe schatting, zo'n driekwart van mijn kledingstukken in twee of meer kleuren. Schandalig? Misschien. Maar als iets bevalt, hoe fijn is het dan om hetzelfde bevallende kledingstuk nog een keer in een andere kleur te hebben?


woensdag 16 februari 2011

Today's and yesterday's look

Geen verontschuldigingen dit maal, gewoon twee outfits. Daar zullen jullie het mee moeten redden voor een week of 3 denk ik. Haha. Nee ik ga m'n best doen hoor, met updaten. Kan alleen niets garanderen...

Dinsdag 15 februari:



Woensdag 16 februari: